Bel 06 - 1105 7343 of e-mail ons op info@ellindecoratie.nl, wij helpen u graag verder.

Bijzettafeltje 23 product(en)

De boomstam als bijzettafel

In een hoek van de woonkamer, naast de loungebank, in de serre of gewoon in de gang. En de boomstam bijzettafel staat bijna overal goed. En dat is mede te danken aan de grillige, ongedwongen vormen die de boomstam bijzettafel kenmerken. Anders dan de standaard bijzettafels vraagt dit meubelstuk niet om een zorgvuldig bedachte plaats in huis. Het is juist de natuurlijke vorm waardoor de boomstam bijzettafel het overal goed doet.

Sfeer boomstam tafel

De boomstam bijzettafel is de liefhebber van landelijke en robuuste interieurs.Met een boomstam tafeltje haal je heel letterlijk een stukje natuur in huis, het hout zorgt voor een warme sfeer. De boomstam tafel is ook leuk te gebruiken als nachtkastje.

Boomstam decoratie

U hebt ze waarschijnlijk al vaker gezien. Boomstam onderzetters, bijzettafels, boomstamschijven en nog veel meer leuke dingen wat u kunt doen met een stukje hout. Met of zonder schors en in licht of donker(der) hout. U kunt er veel leuke dingen mee doen en een van die dingen is je tafel bijvoorbeeld leuk dekken. Op de foto's ziet u een paar voorbeeldent. U creëert daarmee een heel rustige, rustieke en warme sfeer. Bij ons kunt u terecht voor al het houtwerk op maat gezaagd. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.