Bel 06 - 1105 7343 of e-mail ons op info@ellindecoratie.nl, wij helpen u graag verder.

Over mij

Hi, ik ben Ellina

Booomstam decoratie


Hi! Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Je bent vast benieuwd wie het gezicht achter Ellin Boomstam Decoratie is, daarom vertel ik graag wat meer over mijzelf.

Ik ben Ellina, het gezicht achter Ellin Boomstam Decoratie. In 1991 ben ik geboren in Noordscheschut. In 2015 werd ik voor het eerst mama van een prachtige zoon, en bijna 6 jaar later van een prachtige dochter. Ik was altijd al een bezig bijtje, en houd erg van dingen ondernemen. In 2013 heb ik de stap gezet om van mijn passie officieel een bedrijf te maken. Eerst ben ik begonnen met woondecoratie, met een klein winkeltje bij mijn ouders op het bedrijf. Toen werd er al gauw een nieuw idee geboren, namelijk de boomstam decoratie.Sinds dien richten wij ons volledig op deze producten. Om nog sneller onze klanten te bereiken, ben ik een webshop gestart. Gericht op alles wat te maken heeft met boomstam decoratie. Met deze webshop hopen wij een goede indruk te geven van ons assortiment. 

Hout is een van de meest populaire materialen voor een inrichting op dit moment, en het leuke is dat dat alle boomstam items uniek zijn. Wij vinden het dan ook erg leuk om dit bij elk interieur past. Alle boomstam producten zijn met de nodige zorg handgemaakt!

Het doel is om van jouw aankoop bij ons dé blikvanger in jouw woning te maken die voor niemand onopgemerkt zal blijven!

Benieuwd naar onze collectie? 

Veel kijk en shop-plezier! 

Liefs,

Ellina